Wij hebben plek voor nieuw horeca talent!

Wil jij alles leren over de horeca, hard werken en lijkt het je leuk om deel uit te maken van het leukste horeca team van Zoetermeer? Misschien hebben wij wel plek voor jou;

De Heeren van Soetermeer is een jong en ambitieus vleesspecialiteiten restaurant met een grote binnentuin. In het restaurant voeren wij een internationale dinerkaart met uitsluitend verse producten en werken wij met  vlees van Piet van den Berg, een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kun je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer. Naast het dagelijkse diner zijn er bij De Heeren van Soetermeer ook regelmatig andere activiteiten waar wij aan deelnemen (bv Zoetermeer Culinair). 

Maar je zal niet alleen aan de slag gaan bij De Heeren van Soetermeer, je zal wanneer nodig ook bijspringen in ons andere restaurant: 1892 Eten & Drinken, waar de gasten 'Shared Dinen' en er maandelijks grote partijen komen eten, borrelen, feesten of trouwen. 

Medewerk(st)er bediening
Wij zoeken jongens en meiden vanaf 16 jaar met een hoog energie gehalte en doorzettingsvermogen om het team te versterken. Wij vinden het belangrijk dat je een zelfstandig en sociaal persoon bent die niet bang is om op mensen af te stappen! Ervaring is niet nodig, wij leiden je intern op tot alles wat je moet weten van de horeca!


• Parttime kok!
Voor de keukenploeg zoeken wij tevens een parttime kok! Je bent bekend met de basiswerkzaamheden in de keuken en bij voorkeur beschik je over een diploma zelfstandig werkend kok niveau 2 of 3. Wij hebben plek voor 2 á 3 dagen in de week.

Je komt te werken in een jong, groeiend en innovatief bedrijf. Wij staan voor 'één team, één taak' en zetten de gast altijd centraal. Lijkt het je leuk om te solliciteren mail dan een korte tekst over jezelf met een actuele foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld indien mogelijk ook hoeveel je wilt werken, je voorkeursdagen en per wanneer je beschikbaar bent!

Een leuke afwisselende functie waar je twee concepten leert kennen!

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie met leuke collega's. Salaris is conform Horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden.