Functieomschrijving
De Heeren van Soetermeer is een jong en ambitieus vleesspecialiteiten restaurant met een grote binnentuin. In het restaurant voeren wij een internationale dinerkaart met uitsluitend verse producten en werken wij met  vlees van Piet van den Berg, een begrip binnen de Horeca en springt het M.R.IJ. (Maas Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Dit mooie M.R.IJ.-vlees en nog vele andere nauw geselecteerde vleessoorten kun je terugvinden op de kaart van De Heeren van Soetermeer. Naast het dagelijkse diner zijn er bij De Heeren van Soetermeer ook regelmatig andere activiteiten waar wij aan deelnemen (bv Zoetermeer Culinair). 

Maar je zal niet alleen aan de slag gaan bij De Heeren van Soetermeer, je zal wanneer nodig ook bijspringen in ons andere restaurant: 1892 Eten & Drinken, waar de gasten 'Shared Dinen' en er maandelijks grote partijen komen eten, borrelen, feesten of trouwen. 

Een leuke afwisselende functie waar je twee concepten leert kennen!

Profiel:

  • Enige ervaring als kok
  • 18 jaar of ouder
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een echte aanpakker;
  • flexibel inzetbaar

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie met leuke collega's. Salaris is conform Horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden.

Je persoonlijke gegevens, cv en actuele pasfoto kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..