Jaar gratis eten bij De Heeren van Soetermeer!

Wij zijn opzoek naar de echte vleesliefhebbers. Daarom hebben wij besloten een wel heel unieke actie te starten op onze Facebookpagina. Door onze pagina te volgen kunnen wij jou in de toekomst bereiken met alle leuke acties en nieuwtsjes over ons vleesspecialiteiten restaurant! Bij 3500 vriendjes zal er een jaar gratis eten bij De Heeren van Soetermeer worden verloot. Om mee te doen voor de prijs moet je in ieder geval onze pagina liken. Daarnaast helpt het natuurlijk als je ons helpt zoveel mogelijk vleesliefhebbers te bereiken, hoe je dat doet laten we helemaal aan jullie zelf over.

De ins en outs;
- Meedoen doe je al door onze Facebookpagina te liken!
- De prijs is persoonsgebonden aan de benoemde winnaar en niet overdraagbaar. Voor iemand anders meespeeld kan alleen door deze persoon te taggen in het bericht!
- De winnaar mag een jaar lang iedere week een hoofdgerecht naar keuze komen eten. Overige gerechten of dranken zijn niet inbegrepen.
- Gerechten zijn niet 'op te sparen' en mogen niet worden weggegeven.
- Uitgesloten zijn; alle feestdagen, dagen dat De Heeren van Soetermeer is afgehuurd of een evenement organiseert.
- Gerechten voor twee personen zijn uitgesloten zoals de Cote de Boeuf of vergeklijkbaar.
- De Heeren van Soetermeer behoud zich het recht tussentijds deze actievoorwaarden te wijzigen of de actie vroegtijdig te beëindigen als De Heeren van Soetermeer dit verstandig acht. Deelnemers kunnen hieraan geen enkel recht jegens De Heeren van Soetermeer ontlenen.
- Voor zover in deze voorwaarden bepaalde situaties niet zijn voorzien, zal De Heeren van Soetermeer daarover beslissen.