Cinemenu De Heeren van Soetermeer

Genieten van een heerlijk 2-gangenmenu inclusief bioscoopkaartje van een film naar keuze van de Kinepolis in Zoetermeer vanaf €27,50 per persoon.

Hoe werkt het?
U belt naar De Heeren van Soetermeer om te reserveren voor het cinemenu. Nadat u heeft aangegeven naar welke film u graag zou willen, zorgen wij ervoor dat de nodige plekken zijn gereserveerd voor de door u gekozen film.

Vervolgens komt u met uw gezelschap bij ons zorgeloos genieten van een heerlijk 2-gangenmenu. Na het eten kunt u met uw inbegrepen bioscoopkaartje gelijk door naar de Kinepolis in Zoetermeer om een avond te genieten van de door u gekozen film.
Het Cinemenu bestaat uit een voor –en hoofdgerecht én een bioscoopkaartje (t.w.v. €9,70) voor maar liefst €27,50 per persoon.

Zo kun je bij het voorgerecht genieten van onze langzaam gegaarde buikspek met een krokante korst. Bij het hoofdgerecht krijgt u onze zeer populaire Heeren Burger XL. Hierna nog niet genoeg? Dan kunt u natuurlijk altijd nog een dessert bestellen.

Tegen een meerprijs zijn er natuurlijk aanpassingen van het menu te regelen. Toeslagen van de bioscoop, hierbij kunt u denken aan toeslagen voor bijvoorbeeld een 3D-film of iets dergelijks, dient u bij de bioscoop extra af te rekenen bij het inwisselen van uw kaartjes.

Voor een overzicht van de films die momenteel draaien in de bioscoop kunt u kijken op: https://kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-zoetermeer

Gelijk reserveren? Bel dan naar (079) 8890777
%MCEPASTEBIN%