Certificate of Excellence 2018!

Certificate of Excellence 2018!

Welkom!

Welkom!

REAL GOOD MEAT

REAL GOOD MEAT

Zin in een leuke avond?

 

Reserveer nu

Bel ons

Pulled Pork Zoetermeer DHvS
Per maart 2017 hebben De Heeren van Soetermeer een complete verbouwing gehad om een geheel nieuw en uniek concept: -REAL GOOD MEAT- te starten. Het oude geboortehuis van keurslager Piet van den Berg, waar De Heeren van Soetermeer gevestigd is, is nu volledig ingericht om puur, diervriendelijk en lokaal vlees te bereiden door middel van o.a. een Mibrasa, een smoker én een eigen rijpingskast.
Het concept is uniek in Zoetermeer en is erg succesvol. Om deze conceptverandering succesvol door te zetten hebben ‘De Heeren’ ook een nieuwe chef aangetrokken, chef-kok Dennis Fils. Dennis is voor dit concept getraind en begeleid door o.a Piet van den Berg zelf en de BBQ-goeroe van Nederland: Jeroen Hazebroek. Beide waren trouwens ook actief als jurylid voor de BBQ MASTERS 2017 regio Haaglanden tevens gehouden bij De Heeren van Soetermeer.

Chef Dennis Fils De Heeren van Soetermeer

De 32-jarige chef-kok Fils uit Den Haag begon op zijn 15e met koken en heeft onder andere bij restaurants als Spijs in Scheveningen en BO & RO in Zoetermeer zijn werkervaring opgedaan. Toen hij het aanbod van ‘De Heeren’ kreeg kon hij niet wachten om dit nieuwe concept, en dus de nieuwe uitdaging, met twee handen aan te pakken! Zelf vindt de chef het leukste aan dit concept om middels de Mibrasa op houtskool te koken. Daarnaast kan de chef vanwege zijn ervaring en trainingen gerechten als pulled pork en brisket helemaal op eigen wijze bereiden op de pellet smoker. ‘’Op deze manier geven we flink wat extra aandacht aan onze producten, waardoor de smaak uniek wordt’’, aldus Dennis.

Mibrasa Zoetermeer

Bij restaurant Spijs, het restaurant waar Dennis zijn eerste baan als kok aangeboden kreeg, behaalde de chef zijn leermeester certificaat. Voor leerling-koks is het nieuwe concept van De Heeren van Soetermeer een uitstekende en uitdagende plek om stage te mogen lopen en onder leiding van Dennis alles te leren over deze bijzondere manier van koken. De chef vindt het zelf ook erg belangrijk om zijn kennis over te dragen en zo te helpen bouwen aan een nieuwe generatie koks. Met veel plezier kijkt de chef uit naar zijn verdere functie als chef-kok en om met zijn kennis en kunde het mooie concept van de Heeren van Soetermeer te mogen blijven bewaken.

Dry age Zoetermeer

Elke donderdag organiseert Dennis met zijn team Beers & Meat. Een absolute aanrader voor liefhebbers van mooi bier in combinatie met een lekker stuk vlees. Kijk in de agenda voor meer info!

Tot snel!

Rudi Seijdel
Team De Heeren van Soetermeer 
%MCEPASTEBIN%