Certificate of Excellence 2018!

Certificate of Excellence 2018!

Welkom!

Welkom!

REAL GOOD MEAT

REAL GOOD MEAT

Zin in een leuke avond?

 

Reserveer nu

Bel ons


Ook bij de Heeren van Soetermeer willen we onze gasten een kijkje achter de schermen geven. In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter De Heeren van Soetermeer. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Wouter (25) is dit keer aan de beurt.

Hi Wouter! Wat is jouw functie bij De Heeren van Soetermeer en hoe lang werk je er al?

Ik ben nu een jaar in dienst bij De Heeren van Soetermeer en daar sinds een maand bedrijfsleider. Daarvoor heb ik in de keuken en bediening gestaan, maar nu heb ik een functie waar ik heel erg blij mee ben!

Wat is volgens jou het lekkerste van de kaart en welk gerecht is het populairste?
Ik vind persoonlijk de pulled pork het allerlekkerste wat er op de kaart staat. Vooral als die net geplukt is, dan is het heel moeilijk om er vanaf te blijven!
Het beste gerecht op de kaart is toch wel de brisket; super zacht en ruikt heerlijk! Maar de buikspek is ook heerlijk, lekker krokant en goed gekruid. Deze twee gerechten zijn ook heel goed te combineren als voor en hoofd gerecht met een lekker biertje.
Naast heerlijk eten hebben wij ook een super lekker biertje genaamd Stijn van de brouwerij de Pinas: het enige echte Zoetermeerse bier!

Wat doe je naast De Heeren van Soetermeer?
Naast De Heeren ben ik heel vaak achter mijn drumstel, thuis in de kelder, te vinden. Vaak voordat ik naar werk ga vind ik het fijn om nog even te drummen, alleen moet iedereen alles wel drie keer herhalen voordat ik het versta, haha. 

Wat is jouw absolute, leukste Heeren moment?
Het leukste moment voor mij was de heropening op 12 maart dit jaar bij De Heeren. De week voor de opening was redelijk chaotisch, maar wel het was super gaaf om met heel het team van 's ochtends vroeg tot laat in de avond te klussen. Dit gaf een goed gevoel en het is uiteindelijk heel mooi geworden! 

Waarom moet iedereen De Heeren van Soetermeer eens uitproberen?

Waarom je de heeren uit moet proberen? Omdat we een echte Mibrasa oven hebben, een smoker in de tuin en een super goede chef! Ook bereiden we alles helemaal zelf, van de brisket, buikspek, pulled pork tot aan de desserts. Ook hebben we een super mooie achtertuin met speeltuin, waar kinderen kunnen spelen met lekker weer. Goede reden toch om langs te komen toch?

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Mijn droom is toch eigenlijk wel een eigen band en daar ook mijn geld mee te kunnen verdienen. Als ik dat wil bereiken zal ik veel meer energie en aandacht hierin moeten stoppen en daar vind ik mijn werk toch net iets te leuk voor! Ik hoop dan ook zo lang mogelijk nog bij De Heeren van Soetermeer te mogen werken en misschien ooit een eigen horeca zaak te beginnen.


 
%MCEPASTEBIN%