Certificate of Excellence 2018!

Certificate of Excellence 2018!

Welkom!

Welkom!

REAL GOOD MEAT

REAL GOOD MEAT

Zin in een leuke avond?

 

Reserveer nu

Bel ons

Benthe De Heeren van Soetermeer
Ook bij de Heeren van Soetermeer willen we onze gasten een kijkje achter de schermen geven. In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter De Heeren van Soetermeer. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Benthe (19 jaar) trapt af.

Hi Benthe! Wat is jouw functie bij De Heeren van Soetermeer en hoe lang werk je er al?
Ik ben medewerker bediening en ik werk er nu ruim twee jaar.

Wat is volgens jou het lekkerste van de kaart en welk gerecht is het populairste?
Mijn favoriete gerecht is by far de verse aardbeien met hangop en yoghurtijs, maar ik ben dan ook een ontzettend toetjes mens. De flamkuchen met aardbei zou net zo goed mijn favoriet kunnen zijn. De populairste gerechten zijn naar mijn mening de brisket en buikspek. Deze twee stukken vlees zijn zo zacht en lekker op smaak dat het bijna smelt op je tong!

Wat doe je naast De Heeren van Soetermeer?
Naast De Heeren zit ik in het eerste jaar van mijn opleiding bestuurskunde aan de universiteit van Leiden. Ook werk ik bij het SBB (samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven).

Wat is jouw absolute, leukste Heeren moment?
De leukste momenten zijn na de weekenden van Zoetermeer Culinair. Gezellig met het hele team met z'n allen in de tuin een drankje doen. Dat zijn de allerleukste momenten van het werk!

Waarom moet iedereen De Heeren van Soetermeer eens uitproberen?
Omdat wij gewoon het √°llerleukste restaurant van heel Zoetermeer zijn natuurlijk! Nee even serieus, het eten is super lekker, de sfeer is goed en de wijn is lekker. Wat wil een mens nog meer?

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Mijn studie afronden en een goede baan vinden, een huis met een tuin en een gezinnetje. Maar laten we eerst maar eens beginnen met die studie..