Certificate of Excellence 2018!

Certificate of Excellence 2018!

Welkom!

Welkom!

REAL GOOD MEAT

REAL GOOD MEAT

Zin in een leuke avond?

 

Reserveer nu

Bel ons

Onze allereerste blog om onze gasten nog beter kennis te laten maken met de Heeren van Soetermeer. En hoe leuk is het dan om te beginnen met een klein beetje achtergrond informatie over de Heeren van Soetermeer.

De naam van het restaurant de ‘Heeren van Soetermeer’ zegt natuurlijk al dat het mannen zijn die het restaurant 7 jaar geleden hebben geopend. Deze mannen zijn echte heren uit Zoetermeer. Maar waarom hebben ze gekozen voor dit pand? En wat is de reden geweest om het restaurant te benamen in de oude stijl?
mrij van piet
Het pand van de Heeren van Soetermeer was vroeger de slagerij van de vader van Piet van den Berg. In 1978 heeft Piet van den Berg zijn vaders zaak overgenomen en is vanaf dat moment een begrip geworden in Nederland. 'Vlees van Piet' is een zin die tegenwoordig in menig restaurants tevoorschijn komt. En natuurlijk kunnen de heren uit Zoetermeer deze geschiedenis in hun eigen restaurant niet negeren. Wat is er beter om te kunnen zeggen tegen je gasten in het restaurant 'wij hebben vlees van Piet op de menukaart staan, en u bevindt zich nu in het oude huis van de familie van den Berg', niets toch?!

Waarom dan de Heeren van Soetermeer en niet gewoon de heren van zoetermeer?
Een echte doorslaggevende reden waarom ze hiervoor hebben gekozen kunnen ze niet geven. Maar in een pand met zoveel geschiedenis en waar twee heren uit zoetermeer hun droom en passie gingen nastreven was het al duidelijk dat de heren van Zoetermeer de naam werd voor hun eerste eigen restaurant. Nu met natuurlijk de geschiedenis van het pand zelf is de naam in oude stijl geschreven toch een goed combinatie geworden. De Heeren van Soetermeer!
DHVS logo
Het logo is een veel leuker verhaal!
De naam hadden Rudi en Fons nu al bedacht, maar bij elke naam hoort natuurlijk een logo. Zo vertelde Fons me dat toen ze eenmaal de naam wisten, ze gingen brainstormen over het logo. De beste ideeen bedenk je wanneer je in bed ligt en in slaap probeert te vallen. Nou bij Fons dus ook... Hij lag in bed en starend de kamer in na te denken over het logo, zag hij het spel liggen van stratego. Het pionnetje van de spion in stratego is het beginnende idee geweest voor het ontstaan van het logo. Met verder uitwerking hebben de heren samen het logo ontworpen wat nu een statement is geworden als je de naam 'de Heeren van Soetermeer' hoort.

serre dhvs

‘Waar klanten weer gasten zijn’
, dat is waar Rudi en Fons en hun gehele team naar streven. Zo willen we ook u meenemen in onze reis bij de Heeren van Soetermeer. In de komende blogs zal ik jullie zoveel meer weetjes geven over wat er binnen de Heeren van Soetermeer gebeurd. Maar ik zal jullie ook verrassen met onze geheimen achter de gerechten en nog veel meer leuks! Blijf ons volgen en kom nog meer te weten!

Tot de volgende keer!
Liefs,
het team van de Heeren van Soetermeer