Certificate of Excellence 2018!

Certificate of Excellence 2018!

Welkom!

Welkom!

REAL GOOD MEAT

REAL GOOD MEAT

Zin in een leuke avond?

 

Reserveer nu

Bel ons

SPECIAL: Sterrenkoken met twee Zoetermeerse sterrenchefs!!

Woensdag 8 februari aanstaande zal De Heeren van Soetermeer opnieuw fungeren als POP-UP sterrenrestaurant. Lees hier de volledige introductie van deze twee bijzondere stadsgenoten!

Raoul Meuwese
...
Meuwese is begonnen in Zoetermeer bij de Old Pal als leerling. Daarna gaan werken bij Fouquet (Voorburg) en later bij restaurant Julius terug in Zoetermeer. Vandaaruit was het op naar de top zaken in de regio zoals Seinpost* (Scheveningen), restaurant Leds (Rijswijk) en Savarin (Rijswijk). Nu werkt Raoul al 4 jaar als keukenchef bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, bekroond met een Michelin ster en in De Lekker top 100 op plaats 22. Hij kookt volgens klassieke Franse traditie, maar wel met een moderne twist.

Bas Hoog...
Hoog is zoals velen in de horeca onder aan de ladder begonnen; de spoelkeuken. Op 14-jarige leeftijd is het toch hier waar zijn liefde voor de keuken is begonnen. De vervolg stap als keukenhulp bij Dudoc heeft er toe geleid dat hij nog meer gemotiveerd raakte om snel te starten aan zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok.


Als leerling kon hij aan de slag bij L’orage in Delft en via delft naar de Topzaken Seinpost * (Scheveningen) en Imko Binnerts* (Rijswijk). Na voltooiing van zijn opleiding is Bas Hoog de slag gegaan bij Le Cirque (Scheveningen) en via daar doorgegroeid tot souschef van Créme Crue (Rijswijk), Niven * (Rijswijk) en Fred ** (Rotterdam). Sinds een jaar kookt Bas als chef-kok onder de vleugels van Lijm&Cultuur in Delft, waar hij meerdere keren per jaar een pop-up restaurant bestiert. Hij kookt met de Franse basis en zijn Indische roots als uitgangspunt met veel voorliefde voor groente, kruiden, bloemen en lichte zuren.

Deelnemen..
Lijkt het je leuk om ook culinair te komen genieten van een heerlijk 6-gangendiner bereid door twee echte sterrenchefs? Op woensdag 8 februari zal er weer een nieuwe editie worden georganiseerd! Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel met 079-8890777 om te reserveren (di t/m zo vanaf 13.00 uur). Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! De prijs van het menu is slechts € 55,00 per persoon. Dit is inclusief lekkere amuses bij binnenkomst en friandises voor bij de koffie. Voor de liefhebbers behoort een bijpassend (bob)wijnarrangement tot de mogelijkheden!