Ook bij de Heeren van Soetermeer willen we onze gasten een kijkje achter de schermen geven. In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter De Heeren van Soetermeer. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Wouter (25) is dit keer aan de beurt.

Onze allereerste blog om onze gasten nog beter kennis te laten maken met de Heeren van Soetermeer. En hoe leuk is het dan om te beginnen met een klein beetje achtergrond informatie over de Heeren van Soetermeer.
Pulled Pork Zoetermeer DHvS
Per maart 2017 hebben De Heeren van Soetermeer een complete verbouwing gehad om een geheel nieuw en uniek concept: -REAL GOOD MEAT- te starten. Het oude geboortehuis van keurslager Piet van den Berg, waar De Heeren van Soetermeer gevestigd is, is nu volledig ingericht om puur, diervriendelijk en lokaal vlees te bereiden door middel van o.a. een Mibrasa, een smoker én een eigen rijpingskast.

7 tips voor de ideale barbecue
De zon houdt zich dit weekend niet verscholen, dus de barbecue kan aan! Wij geven 7 tips voor een op en top barbecue avond.

Sterrenkoken Raoul Meuwese en Bas Hoog
SPECIAL: Sterrenkoken met twee Zoetermeerse sterrenchefs!!

Woensdag 8 februari aanstaande zal De Heeren van Soetermeer opnieuw fungeren als POP-UP sterrenrestaurant. Lees hier de volledige introductie van deze twee bijzondere stadsgenoten!

Benthe De Heeren van Soetermeer
Ook bij de Heeren van Soetermeer willen we onze gasten een kijkje achter de schermen geven. In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter De Heeren van Soetermeer. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Benthe (19 jaar) trapt af.
Welke wijn past bij uw gerecht?
De perfecte wijn voor uw gerecht... Zoveel boeken en artikelen die u kunt vinden hierover, maar voordat u weet welke wijn u moet nemen is uw gerecht onderhand al afgekoeld. We hebben het voor u wat overzichtelijker gemaakt!
Sunday Roast De Heeren van Soetermeer
SUNDAY ROAST

Wat is SUNDAY ROAST? Het is dé perfecte manier om de week af te sluiten en even lekker bijkletsen in goed gezelschap. Tegelijk genieten van een mooi stuk gebraden en langzaam gegaard vlees met veel verse groente, heerlijk krokant gebakken aardappels, een yorkshire pudding en natuurlijk gravy, oftewel jus. Een typisch Engels begrip waar wij in Nederland ook prima raad mee weten!

Wat was het een geweldig spektakel, de allereeste BBQ Masters regio Haaglanden bij De Heeren van Soetermeer.

Op donderdag 24 augustus moesten vijf finalisten, waarvan drie duo's en twee alleen, het tegen elkaar opnemen tijdens de BBQ Masters. Deze finalisten hadden zich ingeschreven via onze website en een motivatie met filmpje of foto meegestuurd. Alle finalisten hadden al veel ervaring met barbecueën, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Welke koffie drink je nu eigenlijk?
We hebben allemaal wel eens gehoord van een koffie verkeerd, cappuccino of een latte macchiato. Het is toch gewoon koffie met melk en melkschuim... Maar waarom heten ze allemaal dan toch anders? En wat is een americano of een espresso macchiato? Ooit gehoord van een cortado? Let's find out!