Welke koffie drink je nu eigenlijk?
We hebben allemaal wel eens gehoord van een koffie verkeerd, cappuccino of een latte macchiato. Het is toch gewoon koffie met melk en melkschuim... Maar waarom heten ze allemaal dan toch anders? En wat is een americano of een espresso macchiato? Ooit gehoord van een cortado? Let's find out!

Sterrenkoken Raoul Meuwese en Bas Hoog
SPECIAL: Sterrenkoken met twee Zoetermeerse sterrenchefs!!

Woensdag 8 februari aanstaande zal De Heeren van Soetermeer opnieuw fungeren als POP-UP sterrenrestaurant. Lees hier de volledige introductie van deze twee bijzondere stadsgenoten!

7 tips voor de ideale barbecue
De zon houdt zich dit weekend niet verscholen, dus de barbecue kan aan! Wij geven 7 tips voor een op en top barbecue avond.

Onze allereerste blog om onze gasten nog beter kennis te laten maken met de Heeren van Soetermeer. En hoe leuk is het dan om te beginnen met een klein beetje achtergrond informatie over de Heeren van Soetermeer.
Sunday Roast De Heeren van Soetermeer
SUNDAY ROAST

Wat is SUNDAY ROAST? Het is dé perfecte manier om de week af te sluiten en even lekker bijkletsen in goed gezelschap. Tegelijk genieten van een mooi stuk gebraden en langzaam gegaard vlees met veel verse groente, heerlijk krokant gebakken aardappels, een yorkshire pudding en natuurlijk gravy, oftewel jus. Een typisch Engels begrip waar wij in Nederland ook prima raad mee weten!

Welke wijn past bij uw gerecht?
De perfecte wijn voor uw gerecht... Zoveel boeken en artikelen die u kunt vinden hierover, maar voordat u weet welke wijn u moet nemen is uw gerecht onderhand al afgekoeld. We hebben het voor u wat overzichtelijker gemaakt!