Ben jij de nieuwe BBQ MASTER Haaglanden 2017?
Geef je dan nu op voor BBQ Masters Haaglanden 2017 op 24 augustus in de tuin van de De Heeren van Soetermeer. Hét barbecuespektakel van deze zomer! Met een legendarische jury (hieronder meer over hen) en een fantastische samenwerking met Big Green Egg beloofd dit een geweldige wedstrijd te worden!

Hoe kun je meedoen?
Geef jezelf of als duo (maximaal twee personen), hier op voor de BBQ Masters regio Haaglanden. Dit doe je door je gegevens in te vullen met een kleine motivatie, extra leuk zou een filmpje of foto zijn waarop jou of jullie barbecue skills te zien zijn.
Wij gaan alle inzendingen bekijken en nodigen één week van tevoren vijf BBQ Masters uit om de strijd aan te gaan tegen elkaar op 24 augustus. Bij de uitnodiging zit een mail met uitgebreide informatie voor de kandidaten.

BBQ Masters regio Haaglanden
Op donderdag 24 augustus zal de wedstrijd plaatsvinden van 18.00 tot uiterlijk 22.00 uur.
Onze partner ‘Big Green Egg’ plaatst vijf mooie Big Green Eggs in onze tuin, waar de kandidaten tot 21.00 uur de tijd hebben om hun vlees op te bereiden.
De kandidaten krijgen geen informatie over wat ze moeten klaarmaken, alleen dat het twee verschillende stukken vlees zijn: varken en rund.
Er hoeft niks te worden meegenomen door de deelnemers, enkel basis barbecue tools.
Verder zal er een groot krat klaarstaan met ingrediënten die gebruikt mogen worden.

Jury
Voor de BBQ Masters regio Haaglanden 2017 mogen wij een legendarische jury aankondigen, namelijk niemand minder dan Jeroen Hazebroek en Piet van den Berg zullen de kandidaten beoordelen.

Jeroen Hazebroek is een van de bekendste namen in de barbecuewereld. Onlangs was hij nog te zien in het programma ‘Van Slager tot Chef’ en zijn er inmiddels al vier boeken van hem in samenwerking met Leonard Elenbaas uitgekomen. Zijn laatste boek, Hete Rook, is staat vol prachtige recepten voor op de barbecue. Jeroen geeft veel barbecue workshops en dan vooral voor Big Green Egg; hij is dus de perfecte jury voor deze wedstrijd.

Piet van den Berg (bekend van o.a. zijn nauwe samenwerking met Herman den Blijker) slachtte al op 11-jarige leeftijd voor het eerst een koe in zijn geboortehuis, nu restaurant De Heeren van Soetermeer. Tegenwoordig is ‘het vlees van Piet’ een begrip binnen de horeca en springt het M.R.IJ (Maas, Rijn & IJssel) eruit door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Piet van den Berg is met zijn jarenlange ervaring en kennis de perfecte persoon om dé BBQ Master te bekronen.

De jury zal de winnaar(s) uitkiezen op beoordeling van smaak, garing en presentatie.

Wordt jij dé BBQ Master regio Haaglanden 2017? Wacht dan niet langer en schrijf je nu HIER in!!
Het insturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van een korte video of foto is aan te raden!
logos2