Dinsdag 6 maart aanstaande zal De Heeren van Soetermeer wederom een bekende en zeer geliefde chef uitnodigen om de keuken voor een dag over te nemen. Dit maal BBQ-expert Jeroen Hazebroek.

Jeroen Hazebroek is een van de bekendste namen in de barbecuewereld. Onlangs was hij nog te zien in het programma ‘Van Slager tot Chef’. Jeroen is barbecue kok/expert en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de Kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops.

Als allereerste in Europa kreeg hij een Official Workshop keurmerk van Big Green Egg. Dat hij enorm verstand heeft van zijn vak is terug te lezen in zijn boeken, die hij samen met Leonard Elenbaas uitbracht. De boeken, Hete Kolen, Hete Vuren en Hete Kolen - Het Receptenboek en Hete Rook zijn een enorm succes en het vijfde boek is onderweg.

Lijkt het je leuk om van de kookkunsten van Jeroen Hazebroek te komen genieten en ben jij een échte vleesliefhebber? Meld je dan nu vast aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 079-8890777 om te reserveren.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!